cum punem limite fără a crea limitări – replay (in Romanian)

Toți părinții întâmpină dificultăți în setarea unor limite sănătoase ori în ascultarea sentimentelor copiilor legate de acestea.

Irina Nichifiriuc și Brîndușa Milășan, instructori Hand in Hand Parenting, discută în această înregistrare despre modul în care punem limitele astfel încât să nu creăm limitări copiilor noștri, ci să-i ajutăm să se elibereze de tensiuni, să restabilească legătura cu părinții și să se întoarcă la moduri mai plăcute de a relaționa cu ceilalți. Vei descoperi două instrumente simple și ușor de aplicat, dar care au un impact puternic și un efect pozitiv asupra comportamentului copiilor și asupra relației dintre părinte și copil.

Te poți conecta cu Irinia Nichifiriuc prin intermediul blogului ei, pe Facebook sau poți citi mai multe despre aventurile ei de părinte pe blogul Hand in Hand Parenting. De asemenea, poți asculta un alt teleseminar susținut de ea despre cum vindecăm frica de separare, aici.

Te poți conecta cu Brîndușa Milășan prin intermediul paginii ei de Facebook sau direct pe e-mail [email protected].

Pentru a te conecta cu alți instructori români, caută-le pe Otilia Mantelers și Alexandra Moga în București, pe Isabela Budusan în Aiud, pe Gina Nastasa în Cluj și pe Anca Deaconu în Aachen, Germania. Dacă nu ești aproape de nici unul dintre instructorii români, Hand in Hand Parenting îți oferă posibilitatea de a participa la cursuri online precum stabilirea limitelor și construirea cooperării curs online în limba engleză sau cursul starter. Pentru a beneficia de o reducere de $100 la cursul Starter, folosește codul 2017LISTEN. Reducerea este valabilă la cumpărarea cursului Starter până la sfârșitul lunii martie. După achiziționare poți participa la curs oricând în următoarele 12 luni.

Share this post

Shopping Cart