Free Parenting Calls

Parenting from Different Pages

June 3, 2017 11:30am Central European Time/ 3pm India Standard Time

Join Hand in Hand Instructors Megha Mawandia and Anca Deaconu for this free parenting call that will help you work through challenges you face when your idea of parenting faces resistance from others. Megha and Anca will discuss, through examples, … Continue reading

Free Parenting Calls

Agresivitatea – între curaj și frică

June 7, 2017 Pe 7 iunie, de la ora 10:00AM, GMT +3

Pe 7 iunie, de la ora 10:00, Alexandra Moga și Irina Nichifiriuc îți dau o mână de ajutor. Ia o decizie informată! Află ce se ascunde în spatele agresivității – curajul sau frica? Învață o metodă blândă, dar eficientă de a opri acest comportament aducând mai multă conectare între tine și copilul tău fără prea multe explicații, dojană sau învinovățiri.

Continue reading

Free Parenting Calls

Helping Children with Aggression

June 20, 2017 12pm Pacific / 3pm Eastern / 8pm UK

Are you looking for help parenting a child with aggressive behavior? Do you often wonder how to stop your child hitting or biting, scratching or kicking-you or other people? You’re not alone! Join two Hand in Hand instructors and parents, Dr. Pamela Oatis and … Continue reading

Free Parenting Calls

Armonie între frați

July 11, 2017 (11 iulie 2017) 10 am GMT+3

Ai visat întotdeauna legătura aceea profundă dintre frați, afecțiunea și înțelegerea mai presus de cuvinte, susținerea și prietenia necondiționată. Dar te-ai ales cu copii care se ceartă, se necăjesc sau se jignesc unul pe altul, se lovesc sau pur și simplu nu par să se suporte? Te asigurăm că ei se iubesc! Au nevoie de tine, părintele lor bun, să îi ajuți să își amintească asta.

La teleseminarul gratuit ”Armonie între frați”, Brîndușa Milășan și Irina Nichifiriuc, Instructori Hand in Hand Parenting, îți aduc instrumente ușor de aplicat pentru a opri conflictele și strategii pentru întărirea și armonizarea relației.

Continue reading