Ruxandra Vasile

Hand in Hand Certified Instructor

In engleza

Numele meu este Ruxandra Vasile, sunt Instructor Hand in Hand Parenting și locuiesc în București, România. Sunt mama a 3 copii minunați, inteligenți si iubitori, 2 baieți și o fată.

Înainte de a deveni părinte, am construit o carieră în domeniul tehnologiei informației și am fost un manager IT de succes și entuziast. În timp ce eram însărcinată cu primul meu copil, am studiat și apoi am obținut o diplomă de Master în Administrarea Afacerilor.

Parenting-ul s-a dovedit a fi pentru mine și soțul meu un drum plin de iubire și temeri, speranțe și îndoieli, momente incredibile și momente întunecate. Am descoperit Hand in Hand Parenting atunci când copilul meu cel mare avea în jur de doi ani. Acest moment s-a dovedit a fi crucial pentru mine și familia mea, deoarece a însemnat aflarea răspunsurilor la o mulțime de întrebări și îndoieli. Hand in Hand Parenting este abordarea parentală care rezonează profund cu credințele și valorile mele interioare și mă sprijină în scopul meu de a deveni cel mai bun părinte posibil pentru copiii mei.

Centrată pe conectare, mai degrabă decât pe controlul comportamentului copilului, avand in prim plan convingerea că părinții și copiii sunt buni, Hand in Hand Parenting oferă o înțelegere adevarată a emoțiilor și cauzelor comportamentelor, iar cu ajutorul setului său de instrumente practice am reușit să găsim soluții la provocările zilnice și să construim relații armonioase si pline de iubire în familia noastră.

Așa am ajuns să aflu despre Teoria Atașamentului și acea parte a neuroștiinței care explică modul în care creierul uman funcționează la capacitate maximă numai atunci când ne simțim în siguranță și conectați.

Călătoria pe care am făcut-o pentru a mă cunoaște pe mine și pentru a vindeca răni vechi m-a făcut să devin un părinte mai prezent, mai conștient și conectat, dar, de asemenea, m-a învățat să acord atenție și să am grijă de propriile mele nevoi. De aceea am decis să mă alătur echipei de Instructori Hand in Hand Parenting și să ajut cât mai mulți părinți, bunici și educatori să găsească drumul spre relații sănătoase, pline de bucurie si conectare cu copiii aflați în îngrijirea lor.

I can be reached via email – ruxandra_ichim@yahoo.com or Facebook.

Shopping Cart
Scroll to Top