sărbători cu armonie sau cu crize de furie?

sărbători cu armonie sau cu crize de furie? – Replay (in Romanian)

Urmează o perioadă încărcată din punct de vedere emoțional și am dori să venim în întâmpinarea voastră cu o nouă perspectivă asupra plânsului neconsolat și a crizelor de furie.

De obicei, vacanțele reprezintă pentru noi toți o perioadă de deconectare de la serviciu și de apropiere de cei dragi. Dar, poate ați observat că așteptările noastre sunt uneori diferite față de ceea ce se întâmplă în realitate.

Vă așteptați, poate ca atunci când mergeți la cumpărături copilul să aibă răbdare până terminați lista? Sau, vă așteptați să vă arate recunoștință pentru multitudinea de jocuri si cărți pe care i le cumpărați? Sau, poate vă așteptați ca atunci când mergeți în vizită să se poarte cât mai frumos?

Desigur, ar fi minunat să se întâmple așa. Însă, fiind așa de prinși în vârtejul cumpărăturilor, al cadourilor, al vizitelor ne dăm seama că în loc să petrecem mai mult timp împreună atenția noastră este tot mai departe de nevoile copilului. Vă invităm la acest teleseminar pentru a afla câteva lucruri care vă vor ajuta să înțelegeți de ce au loc crizele de furie tocmai în momentele pe care ni le dorim a fi cele mai frumoase.

Instructorii Hand in Hand Parenting, Brîndușa Milășan și Gina Năstasă vă invită să vorbim despre lumea emoțională a copiilor în prag de Sărbători.

Share this post

Shopping Cart